Trabzonspor’dan çok sert ifadelerle Mete Kalkavan tepkisi: Söz verip sözünde durmayanlar…

Yayın tarihi: 9 Aralık 2023 Cumartesi 5:21 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2023 Cumartesi 5:24 pm

Trabzonspor, bir daha maç verilmeyeceği söylenen Hakem Mete Kalkavan’ın bir maça atanmasına çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

Trabzonspor, 11 Kasım tarihinde Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Lig maçında verdiği kararlarla tartışmalara neden olan ve bir daha maç verilmeyeceği açıklanan Hakem Mete Kalkavan’ın 1. Lig’de Bandırmaspor’un Kocaelispor’u kendi evinde ağırladığı maça atanmasına tepki gösterdi.

Bordo mavililer, yaptıkları yazılı açıklamada, “Söz verip sözünde durmayanlar! Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız. Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz” denildi.

“KURDUĞUNUZ KİRLİ DÜZENİ YERLE BİR EDECEĞİZ!”

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yayınlanan “Kurduğunuz kirli düzeni yerle bir edeceğiz” başlıklı açıklama şu şekilde:

“04.11.2023 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada, yaptığı hatalarla Türk futbolunu lekeleyen VAR hakemi Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı.

Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kurulu, bu şahsın bir daha ‘asla’ maç alamayacağını kulübümüze iletmişti.

‘Türkiye Futbolunu’ yöneten kurumların ‘Bir daha asla maç alamayacak’ dediği bir isme 4 hafta sonra tekrar görev vermesi, bundan sonraki tüm söylem ve kararlarını niteliksiz ve güvenilmez kılmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir.

Söz verip sözünde durmayanlar!

Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız.

Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz.

Kamuoyuna Duyurulur.”

TFF Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u disipline sevk etti

Kaynak: TELE1