Trabzonspor Avrupa’da tur için yarışta!

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2019 Çarşamba 12:29 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2019 Çarşamba 12:29 pm

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Yunanistan temsilcisi AEK 3-1 mağlup eden Trabzonspor, rövanş karşılaşmasında skor avantajını da kullanarak adını gruplara yazdırmayı hedefliyor.

Atina´da oynanan karşılaşmada AEK´i 3-1 mağlup ederek avantajı lehine çeviren Trabzonspor, Avrupa Ligi´nde gruplara katılma noktasında son maçına çıkıyor. Bordo-mavililer Yarın AEK ile oynayacağı rövanş maçında ev sahibi olmanın ve ilk maçta alınan skorun da avantajını kullanarak Avrupa Ligi´nde adını gruplara yazdırmak istiyor. Medical Park Stadı’nda saat 20.30´da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu´ndan Michael Oliver yönetecek.

Rotasyonlu kadro bekleniyor

Bordo-mavili takımda teknik direktör Ünal Karaman´ın bu maçta Atina´da oynanan karşılaşmanın 11´ine göre değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi. Karaman´ın ligin 3´üncü haftasında hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi Atina´daki ilk müsabakada görev yapan Hosseini, Hüseyin, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme ile Abdülkadir Ömür´ü dinlendirmesi ve bu oyuncuların yerine Fernandes, Campi, Mikel, Yusuf Sarı ve Avdijaj´a görev vermesi bekleniyor.

Trabzonspor´un AEK maçı muhtemel 11´i şu şekilde:

“Uğurcan- Pereira, Fernandes, Campi, Novak- Mikel, Sosa- Yusuf Sarı, Ekuban, Avdijaj- Shörloth”

SAKAT: Onazi, Kamil Ahmet CEZALI: Yok