Tottenham tarihinin başarısız transferleri arasında tandık isim

Yayın tarihi: 3 Kasım 2023 Cuma 9:53 am - Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 9:54 am

İngiltere’nin köklü futbol dergisi FourFourTwo, Tottenham’ın kulüp tarihi boyunca gerçekleştirdiği başarısız transferleri mercek altına aldı. Listenin başında Galatasaray’a transfer olan Nbombele var.

FourFourTwo dergisi İngiliz ekibi Tottenham’ın en kötü 32 transferini belirledi. Dev listesinin içerisinde yer alan bazı isimlerin Süper Lig’de de boy göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Listenin ilk sırasında Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele yer aldı. İngiliz ekibi, Fransız yıldız için 55 milyon sterlin bonservis ödemesi yapmıştı.

GALATASARAY’IN ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU YOK

26 yaşındaki orta saha, Tottenham’ın en çok para harcadığı transfer konumunda. Ndombele’nin İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. Galatasaray’ın zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ise 15 milyon euro. Sarı-Kırmızılılar’ın deneyimli isimle devre arasında yolları ayırması bekleniyor. Listede yer alan Roberto Soldado, Sergiy Rebrov, Vincent Janssen, Georges-Kevin Nkoudou ve Kevin-Prince Boateng de Süper Lig’de yer ekiplerde forma giyme şansı buldu.

Galatasaray’da Ndombele Okan Buruk’u kızdırdı! Otele hamburger siparişi vermiş