Tokat yiyen Chris Rock yeniden Oscar sunuculuğuna çağrıldı

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2022 Salı 11:25 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 Salı 11:27 am

Oscar Ödülleri’nden oyuncu Will Smith’ten tokat yiyen Chris Rock’a yeniden sunuculuk teklifi götürüldü. Rock, tokadı Smith’in eşi hakkında yaptığı espri nedeniyle yemişti.

Komedyen Chris Rock, 2022 Oscar Ödülleri’nde Will Smith’in eşi hakkında bir espri yaptı. Rock’ın esprisine sinirlenen Smith, sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Yaşanan olay başta bir mizansen olarak düşünülse de ardından Smith’in ‘eşimin adını ağzına alma’ diyerek bağırması durumun ciddiyetini ortaya koydu. Dünyanın gündemine oturan tokadın Rock’ın popülerlik elde etmesi ve reytinglerin artmasından dolayı komedyenin 2023 törenini sunmasına sıcak bakılıyordu.

GÖSTERİSİNDE DUYURU

NTV’nin aktardığına göre; 57 yaşındaki komedyen, geçtiğimiz Pazar günü Phoenix komedi gösterisinde Oscar’a sunuculuk için tekrar çağrıldığını paylaştı. Ancak oyuncunun bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.  Rock’a Super Bowl reklamı yapmasının önerildiği ancak onu da kabul etmediği belirtildi.

SMİTH’İN ŞÖHRETİ SARSILDI

Yapılan araştırmalara göre sahneye çıkıp Rock’a tokat atan Smith’in itibarı büyük ölçüde zedelendi.

Ünlülerin sektördeki konum ve saygınlığını ölçen Q Score’dan elde edilen veriler, yaşanan hadisenin ardından 5 ay geçmesine rağmen Smith’in şöhretinin sarsıldığını ortaya koydu.

Jim Carrey’den Will Smith’in ayakta alkışlanmasına tepki!