Jim Carrey’den Will Smith’in ayakta alkışlanmasına tepki!

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 9:49 pm - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 2:56 am

 Jim Carrey, Will Smith‘in Chris Rock’a attığı tokattan sonra ödül almak için sahneye çıktığında ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi. Carrey, “Hollywood dediğiniz omurgasız bir grup insan” dedi.

2022 Oscar Ödülleri’nde komedyen Chris Rock, Will Smith’in eşi hakkında bir espri yaptı. Rock’ın esprisine sinirlenen Smith, sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Yaşanan olay başta bir mizansen olarak düşünülse de ardından Smith’in ‘eşimin adını ağzına alma’ diyerek bağırması durumun ciddiyetini kavrattı. Smith yaşanan bu olayın ardından ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almak için sahneye çıktı. Ödülü alan ünlü oyuncu seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

HaberTürk’ün aktardığına göre; Oyuncu ve komedyen Jim Carrey de verdiği bir röportajda Oscar töreninde yaşanan bu olayla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ünlü oyuncu, Will Smith‘in ödül almak için sahneye çıktığı esnada herkesin ayağa kalkıp alkışlamasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

200 MİLYON DOLARLIK DAVA AÇARDIM

Seyirciler için “Hollywood’ dediğiniz omurgasız bir grup insan.” ifadelerini kullanan 60 yaşındaki komedyen, “Smith’in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak.” dedi.

Carrey, daha sonra konuyla ilgili “Eğer oturduğunuz yerden bağırmak, bir şeyi onaylamadığınızı göstermek veya Twitter’dan bir şey demek istiyorsanız, sırf birileri bir şey dedi diye sahneye çıkıp birinin yüzünü tokatlamaya hakkınız yok.” ifadelerini kullandı.

BENCİLCE BİR AN

“Onun için en iyisini diliyorum.” diyen Jim Carrey, Smith’e karşı bir tavrı olmadığını, harika işler başardığını belirtti. Carrey, o an yaşanan olayın “Herkesin ışıldadığı bir ana gölge düşürdüğünü” kabul etti.

“Çoğu insan oraya ulaşmak için çok çaba gösterdi.” diyen Jim Carrey, meslektaşının yaptığı hareketin herkesin başarısını geri planda bıraktığını söyleyerek “Bencilce bir andı.” ifadelerini kullandı.

 

Will Smith, Chris Rock’tan özür diledi