TİP’ten ‘Hizbullah’ paylaşımı: 29 Mayıs’ta iktidar ortağı mı olsun?

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 10:35 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 10:53 pm

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah'a terör örgütü diyemeyen Hüda-Par, AKP listelerinden seçime girdi. Parti, Meclis'te 4 milletvekili ile temsil edilecek.


Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hüda-Par'ın Hizbullah ile ilişkisine dikkat çektiğini bir video yayımladı. Hüda-Par'ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'Hizbullah bir terör örgütü değildir' sözleri yer aldı. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Hüda-Par'ın Hizbullah ile ilişkisi olmadığını iddia ettiği anların yer aldığı video, TİP tarafından "AKP ile Meclis'e giren Hizbullah terör örgütü, 29 Mayıs'ta iktidar ortağı mı olsun? Sen karar ver. Seçim Türkiye'nin. Oylar Kemale" notuyla paylaşıldı.



" />

TİP, AKP listelerinden milletvekili olan ve Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen Hüda-Par hakkında bir video yayımladı. Videoda, “AKP ile Meclis’e giren Hizbullah terör örgütü, 29 Mayıs’ta iktidar ortağı mı olsun? Sen karar ver” ifadeleri kullanıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah’a terör örgütü diyemeyen Hüda-Par, AKP listelerinden seçime girdi. Parti, Meclis’te 4 milletvekili ile temsil edilecek.

Erdoğan’a göre HÜDA PAR’ın yöneticilerinin hüküm giydiği Hizbullah ile alakası yokmuş

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hüda-Par’ın Hizbullah ile ilişkisine dikkat çektiğini bir video yayımladı. Hüda-Par’ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu’nun ‘Hizbullah bir terör örgütü değildir’ sözleri yer aldı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Hüda-Par’ın Hizbullah ile ilişkisi olmadığını iddia ettiği anların yer aldığı video, TİP tarafından “AKP ile Meclis’e giren Hizbullah terör örgütü, 29 Mayıs’ta iktidar ortağı mı olsun? Sen karar ver. Seçim Türkiye’nin. Oylar Kemale” notuyla paylaşıldı.

Hizbullah yapılanmasında adı geçiyordu şimdi HÜDA PAR’da