Tıp mezunu şoför pompalı tüfekle öldürüldü! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 12:03 pm - Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi 12:03 pm

Tokat’ta bir otobüs firmasında çalışan Tıp mezunu Denizhan Şahin, husumetlisi M.K.E. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Kan donduran cinayetin işlendiği ana ait görüntüler ortaya çıktı.

Olay, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Tokat Otogarı’nda yaşandı.. M.K.E., aralarında husumet bulunduğu otobüs şoförü Denizhan Şahin’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Cinayet şüphelisi daha sonra olay yerinden kaçtı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında M.K.E.’nin olay günü yalnız olmadığı ağabeyi S. E. ile oğulları H.E. ve A.E.’nin de yanında olduğunu tespit etti.

Cinayetin ayrıntılarını ortaya çıkaran polis ekipleri, S.E.’nin Denizhan Şahin’i otagar önünden alarak arka çıkışa doğru kardeşinin bulunduğu alana götürdüğünü tespit etti. Şahin’i, M.K.E. yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açarak vurduğu, daha sonra ise oğlu H.E.’nin bıçakla sırtından yaraladığı ortaya çıktı. Olay anı ise otogarın güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

AZERBAYCAN’DA TIP OKUMUŞ

Yaşamını yitiren Denizhan Şahin’in 2022 yılında Azerbeycan’da tıp fakültesini bitirdiği boş zamanlarında ise özel bir firmada bulunan akrabasının otobüsünde şoför olarak çalıştığı öğrenildi.

İstanbul’da 17 yaşındaki çocuk sokak ortasında tabancayla öldürüldü