THY’den Filenin Sultanları’na uçakta sürpriz!

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 6:39 pm - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 6:39 pm

THY, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı‘na uçakta sürpriz yaptı. Milli sporcular için pasta kesilip, çiçek takdim edilirken, bir de özel anons yapıldı.

Türk Hava Yolları, Avrupa Şampiyonu olan ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na da katılma hakkı kazanan A Milli Kadın Voleybol takımına uçakta sürpriz bir kutlama yaptı.

Japonya’dan THY seferiyle yurda dönen tüm kafilenin seyahati Business Class’ta gerçekleşti. Uçuşta, Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar’a THY Japonya Müdürü Ahmet Tuğcu tarafından tebrik çiçeği verildi.

Ebrar Karakurt Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğrettiğini açıkladı! “Çalışmaların başındayız”

Uçuş esnasında “Filenin Sultanları” için sürpriz bir anons da yapıldı. Anonsta “Değerli yolcularımız, şu an uçağımızda Avrupa Şampiyonu olarak bizlere bu büyük gururu yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı’mız da bulunuyor. Japonya’dan 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanarak ayrılan Filenin Sultanları’na bu başarı için Türk Hava Yolları ailesi adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Milli Bayrak Taşıyıcı olarak Avrupa Şampiyonu sultanlarımızı, Paris’e ve daha büyük başarılara taşımayı heyecanla bekliyor, hepinize iyi uçuşlar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Filenin Sultanları Peru’yu da devirdi