Ebrar Karakurt Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğrettiğini açıkladı! “Çalışmaların başındayız”

Yayın tarihi: 25 Eylül 2023 Pazartesi 11:21 am - Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 11:21 am

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, Melissa Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğretmeye çalıştığını açıkladı. Karakurt, “Çalışmalarımızın çok başındayız. Sadece birkaç cümle biliyor. Umarım tüm İstiklal Marşı’nı öğreteceğim günler de yakındır” dedi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu’nun son maçında Belçika’yı 3-0 mağlup ederek sezonu tamamladı. Karşılaşmanın ardından Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Melissa Vargas ile ilgili konuştu.

4Bir 4Bir’e konuşan Karakurt, Küba asıllı oyuncu Melissa Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğrettiğini açıkladı. Karakurt konuyla ilgili şunları söyledi:

“VNL’in ilk gününden beri Vargas, biz İstiklal Marşı’na başlarken Vargas’a ‘Korkma sönmez’ diye bir girişle giriyordum. O da bir anda bunu tekrar söylemeye başladı. Ben maçta böyle söylerken her defasında Vargas’ın kulağına eğilmemden bence sıkıldı biraz (Gülerek) Artık o da söylemeye başladı. Çalışmalarımızın çok başındayız. Sadece birkaç cümle biliyor. Umarım tüm İstiklal Marşı’nı öğreteceğim günler de yakındır.”

Ebrar Karakurt’tan duygusal paylaşım: “Nereden nasıl başlasam bilemiyorum”