“THY Kılıçdaroğlu tweetlerini beğenen kaptan pilotu işten attı” iddiası!

Yayın tarihi: 20 Haziran 2023 Salı 5:59 pm - Güncelleme: 20 Haziran 2023 Salı 5:59 pm

Türk Hava Yolları (THY)’nda görevli pilot Evren Turan’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin atılan destek mesajlarını Twitter hesabından paylaştığı için işten çıkartıldığı öne sürüldü.

Türk Hava Yolları (THY)’nda görev yapan bir pilotun muhalefet yöneticilerinin tweetlerini beğendiği ve retweet ettiği gerekçesiyle işten çıkartıldığı ileri sürüldü.

Airport Haber’de yer alan habere göre; Kaptan Pilot Evren Turan, seçim sürecinde aralarında komedyen Cem Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu hesaplardan yapılan paylaşımları beğendi ve kendi hesabından paylaştı.

Seçimden sonra ise THY, Evren Turan’ın görevine son verdi. Turan konuyu yarıya taşıdı.

THY ve Emlak Konut’tan Kanal İstanbul bölgesine binlerce konut

“BUNUN ANLAMI ŞUDUR; THY’DE AKP’Lİ HARİÇ KİMSE ÇALIŞAMAZ”

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık duruma ilişkin Twitter’dan paylaşımda bulunarak, “Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat İcra Kurulu marifeti ile Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu twitlerini beğenen, RT yapan Kaptan Evren Turan’ın işine son verdi. Bunun anlamı şudur; THY’de AKP’li hariç kimse çalışamaz” dedi.