THY kafaları karıştırdı! Biletler ya tükendi ya da ücretli

Yayın tarihi: 7 Şubat 2023 Salı 6:34 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2023 Çarşamba 12:59 am

Özel Haber: Letisya Azak

Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgesi dönüş seferlerinin ücretsiz yapılacağını açıkladı. Ancak açıklamada belirtilen illerden ve tarihlerden yapılan uçak rezervasyonları ya ücretli ya da dolu çıktı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’ı da vurdu.

Türk Hava Yolları (THY), arama kurtarma çalışmaları sürerken, deprem bölgesinden ücretsiz sefer yapılacağını duyurdu. Konuyla ilgili açıklamayı THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptı.

Üstün, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Deprem bölgesi dönüş seferleri ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından TELE1 haber merkezine depremzedelerden peş peşe ihbarlar geldi. Vatandaşlar, THY’nin belirttiği illerden çıkışlı bilet almak istedi ancak rezervasyonlar ya dolu göründü ya da yüksek fiyatlı uçak bileti ücretiyle karşılaştı. 100 lira olan biletlerde ise sınırlı sayıda rezervasyon bulunuyor.