The Mandalorian 3. sezon beklenenden geç gelecek

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:30 am - Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 10:34 am

Bu hafta Star Wars kutlama haftası kapsamında sevilen seriyle ilgili pek çok açıklama yapıldı. Bu yaz başlayacak yeni Star Wars dizisi Andor’dan ilk fragman yayınlanırken, Jude Law’ın başrolünü üstleneceği yeni Star Wars dizisi Skeleton Crew da resmen duyuruldu.

Ancak Star Wars ile ilgili paylaşımlar bunlarla sınırlı kalmadı. Şu anda Star Wars evreninin en başarılı eseri konumunda olan The Mandalorian dizisinin ekranlara döneceği tarih de belli oldu.

The Mandalorian

Disney+’ta yayınlanan ve izleyicilerin beğenisini kazanan The Mandalorian’ın 3. sezonunun bu yılın son çeyreğinde ya da 2023’ün ilk çeyreğinde yayınlanacağı konuşuluyordu. İkinci seçenek doğru çıktı. Lucasfilm tarafından yapılan açıklamaya göre The Mandalorian 3. sezon 2023’ün şubat ayında izleyici ile buluşacak.

Son olarak The Book of Boba-Fett’te gördüğümüz Mandalorian ve koruması altına aldığı Baby Yoda, yeni sezonda maceralarını sürdürecek. Öte yandan 2. sezonda Katee Sackhoff’un hayat verdiği Bo Katan karakterinin de yeni sezonda yer alacağı açıklandı.

Görünen o ki Mandalorian yeni sezonda Bo Katan ile birlikte Mandalore gezegenini yeniden Mandalorianlara kazandırmak için mücadele verecek. Hatırlayacağınız gibi Mandalorian, 2. sezonda Darksaber adlı efsanevi kılıcı ele geçirmiş, böylece Mandalore’u yönetecek kişi olabileceğini göstermişti.

Jack Dorsey kurucusu olduğu Twitter’dan ayrıldı