TFF’den Gaziantep ve Hatayspor tartışmalarıyla ilgili bir açıklama daha!

Yayın tarihi: 4 Nisan 2023 Salı 2:29 pm - Güncelleme: 4 Nisan 2023 Salı 2:50 pm

TFF, Gaziantep FK ve Hatayspor ile ilgili tartışmalara noktayı koydu. Federasyondan yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız” denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından Süper Lig’den çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili ‘puan silinsin’ tartışmalarına noktayı koydu. Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, kararın değiştirilmeyeceğinin altı çizildi.

TFF’den yapılan açıklama şöyle:

“TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan ve 12.02.2023 tarihinde TFF resmi web sitesinden duyurulan kararlar kamuoyuna ilan edilmiştir.

Bu tarihten itibaren, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bağımsız yargı kurullarından Tahkim Kurulu’na hiçbir kulüpten resmi bir itiraz başvurusu yapılmamıştır.

Ayrıca Sayın Başkanımızın dün gerçekleştirilen basın toplantısında da tekrar ettiği üzere 11 Süper Lig Kulübümüzün TFF’nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu’nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

 

Beşiktaş’tan zehir zemberek açıklama!