Tetikçi Cem Küçük: Kemalistler 36 saat duramaz

Yayın tarihi: 19 Nisan 2019 Cuma 9:23 am - Güncelleme: 19 Nisan 2019 Cuma 9:23 am

Yandaş Türkiye gazetesi ‘yazarı’ Cem Küçük, “Mümkünse bizim taraf köşe yazarları AKP için mayıs ayının başına kadar hiç yazı yazmasa çok daha faydalı olur” dedi.

Yandaş-tetikçi Cem Küçük, ‘tarafına’ “Mayıs ayının başına kadar hiç yazı yazmasa çok daha faydalı olur. Bırakın Kemalistler bol bol, ’Ohhh nasıl yamulttuk’ yazısı yazsın. Onları kendi hâline bıraksak zaten kendilerini ve Ekrem İmamoğlu’nu bitirecekler, merak etmeyin.” dedi.

“Kemalistler Ekrem İmamoğlu’nu batıracak” başlığıyla yayımlanan yazısında Atatürk düşmanlığı yapan Cem Küçük, “Ekrem İmamoğlu iki gün önce mazbatayı aldı. Hemen Kemalistler milletimizin kahir ekseriyetinin sigortalarını attırmaya başladılar. Bunlar kendilerinin bu ülkede azınlık, muhafazakâr-milliyetçi halkın çoğunluk olduğunu unutup sürekli milleti tahrik ediyorlar” dedi.

‘KEMALİSTLER 36 SAAT DURAMAZ’

Tetikçü Küçük, AKP’nin itiraz ve talimatlarıyla 31 Mart gecesindeki oy sayımı bekleyişinin uzamasına ve CHP’nin oylara sahip çıkmasına ilişkin “İşte Canan Kaftancıoğlu da örgütçülük geleneğinden gelmektedir. 36 saat uyumayıp oy çuvallarının başında Kemalistler duramaz. Özdil gibi Kemalistler konforuna düşkündür. Ancak klavye delikanlısıdırlar” dedi.