Tesla , bu sefer de araçları için Netflix ve Hulu hizmetlerini getirecek

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2019 Salı 1:20 pm - Güncelleme: 30 Temmuz 2019 Salı 3:40 pm

Tesla şirketi, otonom araçlarda Netflix ve Hulu kurduracak. Bu çalışmaya göre şirket, Tesla araçları ile yayıncılık sektörünü bir araya getirecek.

E3 fuarında konuşan Musk, Tesla araçlarının YouTube yayınına katılabileceğini de ifade etmişti. Tüm bunlar Tesla şirketinin yayıncılık sektörü ile otomotiv sektörünü bir araya getirmek istediğini gösteriyor. Şirket bundan kısa bir süre önce ekranda Fallout Shelter oynanabileceği ve bu yeni özelliğin daha da genişletileceğini ifade etmişti. Ancak kimse Netflix gibi yayınların Tesla araçlarında yer alacağını tahmin etmemişti.
Tesla tarafından yapılan açıklamalar değerlendirildiğinde, bu sistemin bir eksiğinin olduğunu da söyleyebiliriz. Şirketin, Hulu gibi yayın organlarını kullanacak olması araçların kaza yapma ihtimalini artırabilir. Bu nedenle Tesla, otonom araç sistemine geçmeden bu kullanımının gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Dünyanın en çok satan oyun konsolları

Hem şarj sistemlerinde, hem de araç donanımında sürekli olarak yenilikler gerçekleştiren Tesla, muhtemelen bu özelliği kısa bir süre içerisinde kullanacak. Peki sizce de Tesla araçlarında bu tarz yayınları izlemek keyifli olacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.