Ters yola girip Gazeteci Erdin’e tehditler savuran çakarlı araç sahibi yakalandı!

Yayın tarihi: 17 Kasım 2022 Perşembe 7:30 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe 7:32 pm

İstanbul’da çakarlı aracı ile ters yönde giden ve bakanlık araç kartı bulunan Mehmet Oğuzhan Demirhan yakalandı. Gazeteci Bora Erdin’i trafikte tehdit eden Demirhan’ın bakanlık kartının sahte olduğu ve çok sayıda suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

İstanbul’da Gazeteci Bora Erdin, 16 Kasım’da iki kez çakarlı araçla yakalanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı araç kartıyla 3 şeritli yola ters giren Otuz4Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Mehmet Oğuzhan Demirhan tarafından tehdit edildi. Demirhan, arabasında annesi, eşi ve bebeği bulunan Erdin’i ‘arabanı alacaksın’ diyerek hem hakaret hem de tehdit etti.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kimliği kesinleşen Demirhan, gözaltına alındı. Sürücünün aracının trafikten men kaydı olduğu görülürken, otomobilindeki bakanlık kartının sahte olduğu belirlendi. Ekiplerin yaptıkları çalışmada Demirhan’ın ‘yaralama’ ve ‘uyuşturucu’ gibi suçlardan kaydı olduğunu tespit etti. Ekipler Demirhan’ın aracını bağlarken sürücüye ise ‘tehdit’ suçundan adli işlem başlattı.

ÇAKARLI ARAÇLA İKİ KEZ YAKALANDI

Sabah’ta yer alan habere göre; Demirhan, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kilometrelerce kaçtı.