Tencent, 4 yeni oyunun tanıtımını yapacak

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2023 Perşembe 9:30 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 4:43 pm

100 bini aşkın ziyaretçisiyle bölgenin en büyük oyun buluşması olan GameX, 30 Ağustos – 2 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul TÜYAP’ta düzenlenecek.

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en büyük Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence buluşması , 30 Ağustos’ta başlıyor. 30 Ağustos – 2 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan GameX 2023’te Tencent, 4 yeni oyununun tanıtımını yanı sıra oyuncular için heyecan verici çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Fuarda 1.500 m2’lik stantla katılacak olan Tencent, Türkiye’nin en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın yanı sıra 4 ayrı oyunu için hazırlanan etkinlik alanlarıyla oyun severleri karşılayacak. Stantlarına kuracakları dev sahnede ünlü isimlerden çeşitli sahne performansları ve 40’ı aşkın içerik üretici ile buluşma etkinlikleri düzenleyecek olan Tencent ayrıca ziyaretçilerine özel olarak Yükselen Yıldızlar Turnuvası’nın heyecanlı Watch Party etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

Tencent

Ziyaretçiler oyuna doyacak

Bölgenin, sektöründeki en büyük buluşması olan GameX 2023’ün 20 bin m2’lik alanında birçok katılımcı markanın standının yanı sıra konserler, fenomen buluşmaları, B2B “Developer Conference”, seminerler, paneller, indie alanları, robot yarışları, drone yarışları, Geek Bazaar alanı, ödüllü cosplay yarışmaları ve çizgi roman/kitap bölümü yer alacak. Yaklaşık 3 futbol sahası büyüklüğünde bir alanda gerçekleşecek olan buluşma; 3 salon, açık alan ve toplantı salonlarından oluşacak.

İlginizi çekebilir: TENCENT gerçekten Türkiye’ye 5 milyon dolar yatırım yapacak mı?

 

Sektör profesyonelleri konferanslarda buluşacak

Sektör profesyonelleri bu yıl da GameX 2023’te bir araya gelecek. Oyun geliştiricilere özel kuluçka merkezi Game Factory partnerliğinde B2B “Developer Conference” ve toplantılar düzenlenecek.

Biletler 15 Temmuz’da satışta

30 Ağutos – 2 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta gerçekleşecek olan bölgenin en büyük oyun buluşması Fuarın biletleri, 15 Temmuz’da satışa çıkacak. Hem ziyaretçiler hem de sektör profesyonelleri, GameX 2023 için güncel bilgilere gamex.com.tr adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilir.

Şanslı Diablo 4 oyuncusu en güçlü eşyalardan birini buldu