Telefonunu çıkar tartışması hararetli bitti

Yayın tarihi: 9 Aralık 2021 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 8 Aralık 2021 Çarşamba 2:23 pm

Telefonunu çıkar tartışması büyüdükçe büyüdü ve sonuç olarak ortaya istenmeyen bir tablo çıktı. Hadi gelin bu kavgaya ve konuyla ilgili diğer tartışmalara birlikte bakalım.

Sokak röportajlarını izliyorsanız telefonunu çıkar tartışması muhtemelen karşınıza çıkmıştır. Özellikle son dönemlerde orta yaş ve üzerinde olanlar ekonominin iyi olduğunu göstermek için karşı tarafa telefonuna çıkar diyerek tepkisini gösteriyor. İnsanların akıllı telefon kullanması bile onlar için lüks olabiliyor.

Özellikle son dönemlerde buna benzer tartışmaların giderek daha fazla artış gösterdiği ortada. Bir anda röportajın içine dahil olup karşı taraftan telefonuna çıkarmasını isteyen üst yaş grubu bu defa sert bir tepki ile karşılaştı. Vatandaşlardan birisi telefonunu çıkar diyen birisinin ağzına telefon soktu.

Telefonunu çıkar

Türkiye’de bildiğiniz üzere ekonomik birçok problem var. Özellikle döviz kurunun sert bir şekilde artması aynı zamanda enflasyonun da artış göstermesine neden oldu. Durum böyle olunca vatandaş ekonomiden daha fazla şikayet etmeye başladı. Bu durum sokak röportajlarında çok net bir şekilde görülebiliyor.

Her ne kadar ekonomi kötü olsa bile bazıları mevcut durumun eskisine göre daha iyi olduğunu savunuyor. Genelde akıllı telefon gibi cihazları lüks tüketim ürünü olarak gören bu tür kişiler karşı taraftan telefonunu çıkarmasını istiyor. Elbette herkes bana gülümseyerek cevap vermiyor. Kimileri işi ağır bir kavga boyutuna taşıyor. Telefonunu çıkar tartışması bazen sert tartışmalara kadar gidebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde sokak röportajları ile ilgili bazı kararlar alınmıştı. Bu tür gelişmeler muhtemelen sokak röportajlarına önemli ölçüde kısıtlama getirilmesine neden olabilir.

Ameca isimli robotun bu insan benzeri özelliği görenleri şok etti