Tekmeli saldırıya istenen ceza belli oldu

Yayın tarihi: 6 Eylül 2022 Salı 12:39 pm - Güncelleme: 6 Eylül 2022 Salı 12:39 pm

Beşiktaşlı futbolculara tekmeli saldırıda bulunan Berkay Ö. hakkında, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemi ile iddianame düzenlendi.

Beşiktaş’ın 3-2’lik galibiyetiyle sonuçlanan Ankaragücü karşılaşmasının sona ermesinin hemen ardından tribünlerden sahaya atlayarak Beşiktaşlı futbolculara saldıran Berkay Ö. hakkında istenen ceza belli oldu.

HAPSİ İSTENİYOR

Saldırganın hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemi ile iddianame düzenlendi.

Maç bitti ortalık karıştı! Ankaragücü taraftarından Salih Uçan’a uçan tekme!

NE OLMUŞTU?

Eryaman Stadı’nda Ankaragücü tribününden sahaya atlayıp Beşiktaş oyuncusu Cenk Tosun ve Salih Uçan’a tekmeli saldırıda bulunan Berkay Ö., 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca gözaltına alındı.

Berkay Ö., emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanma talebiyle Ankara Batı Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Berkay Ö., mahkemece yapılan sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Berkay Ö., mahkemedeki ifadesinde, “Yaptığım hareketten dolayı pişmanım, maçın hararetiyle mantıklı hareket edemedim. Yenilgiye çok üzüldüm, alkolün etkisiyle sahaya girdim. Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var. Yaşanılanlardan dolayı çok pişmanım ve herkesten özür dilerim. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Beşiktaş Josef’e verilen kırmızı karta itiraz edecek