Taylor Swift’ten bir rekor daha! “Gelmiş geçmiş en iyi turne”

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 2:04 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 2:06 pm

ABD’li popçu Taylor Swift’in Eras turnesinin konser filmi sinemalara çıkmadan bir hafta önce gişe rekoru kırdı. Stadyum bilet satışları da 1,4 milyar dolara ulaşan şarkıcı Elton John’un veda turnesinde elde ettiği rekoru kırabilir.

Dünyaca  ünlü şarkıcı Taylor Swift‘in turne filmi ön bilet satışlarında 100 milyon doları aşarken stadyum biletleri de 1,4 milyar dolara ulaştı.

BBC’nin haberine göre filmin distribütörü AMC, küresel ön bilet satışlarının 100 milyon doları aştığını, ilk duyurulduğu andan itibaren talebin inanılmaz olduğunu belirtti. AMC, filmin bir günlük en yüksek satış rekorunu kırmasının 24 saatten az sürdüğünü kaydetti. Swift’in 2024’ün sonlarına kadar devam etmesi planlanan dünya turnesi, gelmiş geçmiş en popüler turne olma yolunda ilerliyor. Stadyum bilet satışları 1,4 milyar dolara ulaşarak, Elton John’un veda turnesinde elde ettiği rekoru kırabilir. Elton John’un turnesinde bilet satışları 900 milyon dolara ulaşmıştı.

Taylor Swift’ten TIR şoförlerine 100 bin dolarlık jest!

 

TÜRKİYE’DE KASIMDA İZLENEBİLECEK

Eras turnesinin filmi 100’den fazla ülkede sinemalarda gösterime girecek. Film, Türkiye’de ise 3 Kasım’da gösterimde olacak.

Taylor Swift, geçen yıl ABD’deki ‘en iyi 10 şarkı’ listelerinin tümünde şarkıları bulunan tarihteki ilk sanatçı olmuştu. Ağustos ayında Spotify, Swift’in bir başka rekoru daha kırdığını ve platform tarihinde aylık 100 milyon dinleyiciye ulaşan ilk kadın sanatçı olduğunu bildirdi.

Taylor Swift’in hayranı konserde doğum yaptı

Taylor Swift rekor kırdı! İlk 10’a 10 şarkı