Taylor Swift’ten TIR şoförlerine 100 bin dolarlık jest!

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 4:24 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 4:24 pm

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, milyon dolarlar kazandığı müzik turnesinin ardından konserlerinde görev alan kamyonculara 100 bin dolarlık ikramiye verdi.

Colorado merkezli kamyon şirketi Shomotion’un CEO’su Michael Scherkenbach, Eras turunun başarılı geçmesi sonrası Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in, turun ABD ayağında çalışan nakliye personeline 100’er bin dolarlık bir çek verdiğini duyurdu.

“İNANILMAZ”

Scherkenbach cömert miktarın bekledikleri ikramiyeyi aştığını kaydederek “Tipik miktar 5 bin ila 10 bin dolar arasında olur. Yani bu büyük miktar inanılmaz. Bu insanlar yollarda yaşıyorlar. Gündüzleri uyuyorlar ve bütün gece çalışıyorlar. Zorlu bir görev. Ailelerini, küçük çocuklarını haftalarca terk ediyorlar. Swift’in turu için 24 haftadır evlerinden uzaktalar” ifadelerini kullandı.

Scherkenbach, personelinin kaçının altı rakamlı ikramiye aldığını açıklamayı reddetti ancak ABD turu için yaklaşık 50 kamyon sürücüsünün görev aldığı düşünülüyor. Yetkili, personelinin yanı sıra yemek, video, ses ve ışıklandırma da dahil olmak üzere diğer tur ekibi üyelerinin de ikramiye aldığını da sözlerine ekledi.

Taylor Swift hayranları sınırları zorluyor! İş yerindekilere hasta olduğunu söyleyen kadın konsere battaniye giyerek katıldı

Taylor Swift rekor kırdı! İlk 10’a 10 şarkı