Tartıştığı kuzeni ve eşini arabayla ezdi! 1 ölü 2 yaralı

Yayın tarihi: 14 Eylül 2023 Perşembe 8:31 am - Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe 9:57 am

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, tartıştığı amcasının oğlu Bilal E. ve eşi Fatma E.’nin üzerine kamyonetini süren Murat E., Bilal E.’nin ölümüne, Fatma E. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin yaralanmasına neden oldu.

Olay, Karaçulha Mahallesi’nde bulunan bir yaş sebze ve meyve pazarında yaşandı. İddiaya göre, Murat E. ile kuzeni Bilal E. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Murat E., bölgeyi terk etti ve ardından kendi kamyonetiyle işyerine geri dönerek aracının içine çekildi. Kamyonetin içindeki Murat E.’yi gören Bilal E.’nin eşi Fatma E., işyerinden ayrıldı ve elindeki sopayla araca vurdu. Murat E. ise kamyoneti kullanarak önce Fatma E.’ye çarptı, ardından Bilal Erdoğan ve yanındaki henüz kimliği belirlenemeyen kişiye doğru sürerek onları ezdi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kamyonetin altında kalan üç kişi hareketsiz bir şekilde yere yatarken, Murat E. hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilal E.’nin yaşamını yitirdiği belirlenirken, Fatma E. ve ismi öğrenilemeyen kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; Murat E.’nin, kamyonetiyle Bilal E. ve eşi Fatma E. ile ismi öğrenilemeyen bir kişinin üzerine aracını sürüp, ezdiği anlar yer aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Murat E.’nin yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.

4 cesedi derin dondurucuya koyan şüpheli cinayeti itiraf etti