Tarikatlar şikayet ediyor kaymakamlık yasaklıyor! Son hedef Malatya

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2022 Çarşamba 9:04 am - Güncelleme: 24 Ağustos 2022 Çarşamba 9:14 am

İktidarın gerici politikalarının sonucu olarak gençlerin müzik festivaller teker teker iptal ediliyor. Gericilerin son hedefinde ise Malatya’da düzenlenecek festival var.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Milyon Fest’in Fethiye ayağının iptal edildiğini duyurdu. Karaca, iptalin valilik tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Yaşanan gelişme sonrasında  “Müdafaai İslam Hareketi” denilen bir oluşum, festivalin iptalinin kendi girişimleri sayesinde olduğunu açıkladı. Oluşumun sözcülüğünü üstlendiği anlaşılan Erdem Özveren isimli kişi, Twitter hesabından Milyon Fest’in iptal ettirdikleri 14. festival olduğunu öne sürdü.

Gericiler istedi kaymakamlık Milyon festi iptal etti!

YENİ HEDEF MALATYA

Müdafaai İslam Hareketi’nin Başkanı Erdem Özveren sosyal medya hesabından Malatya’daki gençlik festivalini hedef alarak iptal edilmesi çağrısında bulundu. Özveren ” Sevgili Malatya’lılar
Şimdi Sıra Sizde ; 25 Ağustos Perşembe Günü Başlayacak Malatya Fanta Gençlik Festivalinin iptali için Yasal Bir Hak olarak Yarın Valiliğin Numarasını Arayıp İptalini isteyin” çağrısında bulundu.

TROLL ORDUSU DEVREYE GİRDİ

Gerici Erdem Özveren’in sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrasında troll orduları da devreye girerek benzer paylaşımları peş peşe yapıp Twitter gündemine soktu. Gericilerin hedef gösterdiği festivale gidecek olan Malatyalı gençler ise festivalin iptal edilip edilmeyeceği konusunda endişeli.

Mustafa Destici Anadolu Fest’i hedef aldı! “Müzik festivali adı altında, şarap, bira festivali”