Gericiler istedi kaymakamlık Milyon festi iptal etti!

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2022 Salı 8:44 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 Salı 10:21 pm

AKP iktidarının gerici politikaları altında Türkiye’de festivaller çeşitli bahanelerle iptal edilmeye devam ediyor. Müdafaai İslam Hareketi isimli bir oluşum ‘Milyon Fest Fethiye’in iptal edilmesinin kendi girişimleri sayesinde olduğunu iddia etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Milyon Fest’in Fethiye ayağının iptal edildiğini duyurdu. Karaca, iptalin valilik tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

İslamcı hareket Amerikancıdır

Bianet’in aktardığına göre Muğla Valiliği, festivalin iptal edilmesiyle ilgili olarak Fethiye Kaymakamlığı’nın açıklama yapacağını  ve bu nedenle oranın aranması gerektiğini söyledi. Fethiye Kaymakamlığı ise kararın valiliğe ait olduğunu savundu

Yasakçı zihniyet yine işbaşında! Bir festival daha iptal edildi

Fethiye Kaymakamlığı ise bugün akşam saatlerinde festivalin iptal edilmesine ilişkin açıklama yaptı. Kaymakamlık, festivalin ekolojik dengeye zarar verilebileceği iddiası ile iptal edildiğini duyurdu.

Mustafa Destici Anadolu Fest’i hedef aldı! “Müzik festivali adı altında, şarap, bira festivali”

“Müdafaai İslam Hareketi” denilen bir oluşum, festivalin iptalinin kendi girişimleri sayesinde olduğunu açıkladı. Oluşumun sözcülüğünü üstlendiği anlaşılan Erdem Özveren isimli kişi, Twitter hesabından Milyon Fest’in iptal ettirdikleri 14. festival olduğunu öne sürdü.

Özveren, ‘gururla’ Türkiye’de son dört ayda iptal edilen konser ve festivalleri paylaşımında sıraladı. Festival iptaline Eskişehir Anadolu Fest ile başladıklarını dile getiren Özveren’in paylaşımı şöyle:

Gericiler Anadolu Fest’i hedef aldı! “Kurulan çadırlarda ne olduğu belirsiz ortamlar”