Tarikat yurdundaki şiddeti ortaya çıkaran annenin isyanı: İnanamadım

Yayın tarihi: 25 Mart 2022 Cuma 6:25 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2023 Perşembe 3:20 pm

İstanbul’da Süleymancılara ait bir yurtta öğrencilerin darp edilmesini ortaya çıkaran anne Fatma Demir yaşananları anlattı. Öğrencileri döven Aykut Ersöz de adliyeye sevk edildi.

İstanbul’un Esenler ilçesinde bulunan Süleymancılar yurdunda öğrenciler darp edildi. Darp eden Aykut Ersöz bugün adliyeye sevk edildi.

“GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE DONDUM”

Görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayan öğrencinin annesi konuştu. Çocuğu darp edilen Fatma Demir yaşananlara isyan etti. Demir yaşananları şu sözlerle anlattı: “Kandil günüydü perşembe akşamı öğrendim. Oğlumun attığı bir video ile öğrendim. Bir anda video geldi ‘anne görüntüleri gizlice çektim’ diye yazı vardı. Tabii ben inanamadım. Yurt sorumlularını aradım sonra, ‘sizinle uğraşamayacağım’ gibi şeyler söylediler, ‘sonra arayacağız’ falan dediler. ‘Elimde görüntüler var’ dememe rağmen ‘görüntüleri nereye verirseniz verin’ gibi bir cevap aldım. Ben ardından görüntülere savcılığa ulaştırdım. Görüntüleri izleyince dondum inanamadım direkt yurdu aradım ‘ne oluyor orada’, orada neler oluyor’ diye sordum ama karşımda bir muhatap yoktu. Bu kişinin tutuklanması istiyorum kesinlikle serbest kalmasını istemiyorum.”

Dayak yiyen çocukların aileleri Süleymancılar yurdunu savundu

Süleymancıların yurdunda öğrencilere sıra dayağı

Enes Kara’nın babasından haberimize erişim engeli talebi

Yurt yangınında kızını kaybeden baba: ‘Çocukları Süleymancıların yurduna vereceğiz’ dediler!