Taksim’deki saldırıda yaşamını kaybeden minik Ecrin ve babası Adana’da toprağa verilecek

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 11:56 am - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 11:58 am

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin ise yaralandığı bombalı terör saldırısında ölen Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, bugün Adana’da toprağa verilecek.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde dün düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 6 kişiden Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, bugün Adana’da toprağa verilecek. Yusuf Meydan’ın 2016’dan beri Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde danışma görevlisi olarak çalıştığı bildirildi.

Yusuf Meydan’ın erkek kardeşine kız isteyip, nişan yapmak için eşi Mevlide ve kızı Ecrin ile İstanbul’a gittiği, saldırının olduğu günün akşamı ise Adana’ya dönmeyi planladıkları ifade edildi.
Ailenin olay günü alışveriş yapmak ve gezmek için İstiklal Caddesi’ne gittiği, Mevlide Meydan’ın bir giyim mağazasına girdiği, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in dışarıda bekledikleri sırada bombalı saldırının gerçekleştiği öğrenildi. Ailenin, küçük kızları Derin’i ise İstanbul’a giderken Adana’da teyzesinin evine bıraktığı belirtildi.

Baba ve kızının cenazelerinin, bugün Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi’nde, taziye evindeki helalleşmenin ardından Kabasakal Mezarlığı’na defnedilmeleri bekleniyor. Cenazeye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katılacak.

Taksim’deki bombalı saldırıda bakanlık çalışanı ve kızı hayatını kaybetti

Taksim’deki bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin kimlikleri açıklandı