Taciz iddiası mahalleyi karıştırdı! Ortalık savaş alanına döndü

Yayın tarihi: 12 Nisan 2023 Çarşamba 6:37 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2023 Çarşamba 6:43 pm

İstanbul Üsküdar’da bir kadın tacize uğradığı iddiasıyla market sahibini bıçakla yaraladı. Olayın ardından kadının yakınları da markete gelirken, ortalık savaş alanına döndü.

Olay, saat 10.30 sıralarında İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Validei Atik Mahallesinde bulunan bir markette yaşandı. DHA’nın haberine göre, markete gelen T.B. isimli kadın ile market sahibi M.K. arasında tartışma çıktı. T.B. isimli kadın, tacize uğradığı iddiasıyla market sahibi M.K.’yi bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan M. K., ambulansla Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının marketin önündeki görüntüleri bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, elinde bıçakla bir şeyler söyleyen kadının yaya olarak olay yerinden ayrıldığı görüldü.

KADININ YAKINLARI DÜKKANI BİR BİRİNE KATTI

Olayın duyulmasının ardından, kadının yakınları markete gelerek ortalığı bir birine kattı. Dükkanın camların kıran grup, önündeki motosiklete ve dolaplara da zarar verdi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

GÖZALTINA ALINAN KADINDAN TACİZ İDDİASI

Polis ekipleri tarafından olayda kullanılan bıçakla birlikte gözaltına alınan T. B.’nin ilk ifadesinde, M. K.’nin tacizde bulunduğunu öne sürdüğü  öğrenildi. T. B.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken, hastaneye kaldırılan M.K.’nın omzundan ve göğsünden bıçaklandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Tacizi engelleyen esnafı kurşunlayan magandalara istenen ceza belli oldu