Sylvester Stallone’dan koronavirüse eldivenli önlem

Yayın tarihi: 10 Mart 2020 Salı 10:24 pm - Güncelleme: 10 Mart 2020 Salı 10:24 pm

Birçok ünlü filmin başrol oyuncusu olan efsane aktör Sylvester Statllone koronavirüsten korunmak için eldivenle alışveriş yaptı.

Şimdilerde Samaritan adlı süper kahraman filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan efsane Sylvester Stallone’yi de koronavirüsten korunmak için alışveriş yaparken eldiven taktı.

Beyaz Saray duyurdu! Trump koronavirüs testine girmedi

Virüsün 21 kişinin canını aldığı ülkede herkes diken üstünde. Sıkı önlemlerin alındığı ülkede ünlüler de kendine göre tedbirler alıyor.

Stallone da son zamanlarda virüs korkusu ile sıkı önlemler alan ünlüler kervanına katıldı.

Koronavirüs salgını sırasında cinsel ilişkiye girmek güvenli mi?

Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone pazartesi günü Beverly Hills’de alışveriş yaparken görüntülendi. Stallone, alışveriş sırasında ve ödeme yapmak için kasada ürünlere dokunurken koronavirüs nedeniyle muayene eldiveni kullandı.

Siyah elbise giyen Stallone, ayrıca rol aldığı son filmdeki rolü gereği sakal da bıraktığı görüldü. Genellikle doğal ve virüsten koruyacak ürünler aldı.

Geçtiğimiz günlerde üstü başı yırtık halde görüntülenen ünlü aktör hayranlarını üzmüştü. Ancak oyuncunun yeni filmindeki canladırdığı rol gereği bu halde olduğu çok geçmeden anlaşıldı.

Milli Takım’a koronavirüs şoku!