Sürpriz aşk! Gigi Hadid ve Bradley Cooper birlikte görüntülendi

Yayın tarihi: 10 Ekim 2023 Salı 6:19 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı 6:19 pm

En son ünlü aktör Leonardo Dicaprio ie görüntülenen model Gigi Hadid bu kez Bradley Cooper ile görüntülendi. İkilinin görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin dünyası 48 yaşındaki ABD’li ünlü aktör Bradley Cooper ile 28 yaşındaki süper model Gigi Hadid’in birden fazla kez birlikte görüntülenmesini konuşuyor.

New York’ta iki kez birlikte görülen ikiliye yakın bir kaynak, çiftin birbirlerini tanımaktan keyif aldıklarını ancak şimdilik işleri ağırdan aldıklarını söyledi. “Eğleniyorlar” diyen kaynak, “Gigi bağımsız, meşgul ve günleri çeşitli sorumluluklarla dolu, bu yüzden hemen ciddi bir şey olacağını sanmıyorum” dedi.

Ünlü model Gigi Hadid gözaltına alındı! Uyuşturucuyla yakalandı

GİGİ HADİD AŞIK İDDİASI

Ancak başka bir kaynak da, 3 yaşında bir çocuk annesi olan Hadid’in “bir süredir Cooper’a aşık olduğunu” ve bir kız çocuğu olan aktörle arkadaşlıktan fazlasını keşfetmeye açık olabileceğini ortaya koydu.

Kaynak, “Ortak yönleri var, bu yüzden işlerin ilerleyebilir. Şu an ağırdan alıyorlar ama ikisinin de çocukları, büyük kariyerleri, yoğun yaşamları var ve bu çevrelerde hayatın nasıl bir şey olduğunu anlıyorlar.” diye ekledi.

BAĞLANTI NOKTASI OLABİLİR

Kaynak, Hadid’in modellik, kendi moda çizgisi üzerinde çalışma ve kızı Khai’yi büyütmenin yanı sıra oyunculukla da ilgilendiğini ve bunun da kendisi ve Cooper için bir bağlantı noktası olabileceğini de belirtti.

Elon Musk geldi Gigi Hadid gitti