Süper Lig’de bir ayrılık daha

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2022 Pazar 9:41 am - Güncelleme: 28 Ağustos 2022 Pazar 9:45 am

Kasımpaşa’da Sami Uğurlu’nun istifasının ardından bir istifada MKE Ankaragücü’nden geldi. Takımın teknik adamı Mustafa Dalcı, VavaCars Fatih Karagümrük maçındaki yenilginin ardından istifa ettiğini açıkladı.

MKE Ankaragücü, sahasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrek’e 4-1 kaybederek Süper Lig’in dördüncü haftasında sadece 1 puan toplayabildi. Son yenilginin ardından Ankaragücü’nde teknik direktör Mustafa Dalcı, istifa ettiğini açıkladı. Mustafa Dalcı, ligin daha başında olunmasına rağmen Kasımpaşa’dan ayrılan Sami Uğurlu’dan sonra istifa eden ikinci isim oldu.”

“KULÜBÜN ÖNÜNE AÇMAK ADINA İSTİFA ETTİM”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dalcı şunları dile getirdi:

“Yaklaşık bir seneyi geçen sürede MKE Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptım. Geçen sene de güzel günler yaşadık ve şampiyon olarak MKE Ankaragücü’nü layık olduğu yere taşımak bize nasip oldu. Ligde henüz 4. hafta ama kulübün önünü açmak adına MKE Ankaragücü Teknik Direktörlüğü’nden istifa ettim. Bundan sonraki maçlarında Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Bugünkü mağlubiyetten dolayı camiadan özür diliyorum. Ankaragücü büyük bir camia. Bu sene takımı her anlamda çok iyi. Benden sonra daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Benden sonra gelecek meslektaşıma başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İstanbulspor’dan 17 yıl sonra Süper Lig’de ilk üç puan