Soylu, Mehmet Ağar için ayrı not düştü: İnşallah çarpıtmadır

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2021 Perşembe 10:51 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 12:52 pm

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın Yalıkavak Marina’yla ilgili “Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır” sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki geldi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, mafya ele başı Sedat Peker’in “İş insanı Mübariz Mansimov’u tehdit ederek Yalıkavak Marina’yı aldığı” iddiasına Sözcü’den Saygı Öztürk’e yaptığı açıklamada “Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli, buraya mafya çökecek. Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır”diye yanıt verdi.

Soylu uyardı, Mehmet Ağar özür diledi

Mehmet Ağar Sedat Peker’in iddialarına ilk defa yanıt verdi

SOYLU’DAN AĞAR’A: İNŞALLAH ÇARPITMADIR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bugün Sedat Peker’e yanıt verirken Mehmet Ağar’ın sözleri için de ayrı bir not düştü.

Soylu, “Bu süreçte “belki dil sürçmesidir” diye hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil” ifadelerini kullandı.

Soylu: Birilerinin elinde operasyon elemanı mafya pisliği… Sedat Peker: Korumamı sen vermedin mi?

Cemil Çiçek’ten Sedat Peker çıkışı: Binde biri bile doğruysa felaket ve sıkıntıdır

Sedat Peker’in “Kemiklerini kırdırdım” dediği İşbaşaran detayları anlattı

Eski İçişleri Bakanı Tantan: Sedat Peker’in elinde kaset varsa…

Sedat Peker’den üçüncü video: Savaş açtınız