Süleyman Soylu’dan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tehdit ve hakaret!

Yayın tarihi: 4 Kasım 2019 Pazartesi 2:52 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2019 Pazartesi 4:50 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Avrupa’da Türkiye’yi şikayet ettiğini iddia ederek, “Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek.” ifadelerini kullandı.

CHP’den Süleyman Soylu’ya jet ‘İmamoğlu’ yanıtı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağır sözlerle hedef aldı.Ankara’da düzenlenen Polis Merkezleri Eğitici Yetiştirme Kursu 2. grup açılış programında konuşan Soylu, geçtiğimiz günlerde Fransa’da katıldığı Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nda Türkiye’yi şikâyet ettiğini iddia ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik hakarete varan ifadeler kullandı.

“Süleyman Soylu’nun ‘pejmürde’ olan siyasi hayatı”

“TÜRKİYE’Yİ ŞİKÂYET EDEN AHMAĞA SÖYLÜYORUM”

İmamoğlu’nu toplantıda yaptığı konuşma üzerinden hedef alan Bakan Soylu, “Terörist olmaktan ceza alanları bu ülkenin selameti ve o beldenin selameti için görevden aldığımızda, Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikâyet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun.” dedi.