Stefan Kuntz’dan İrfan Can Kahveci tepkisi! ‘Hakarete varan eleştiriler oldu’

Yayın tarihi: 17 Haziran 2023 Cumartesi 10:46 am - Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi 10:50 am

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, kadro tercihiyle ilgili tepkilere değindi. Kuntz, “İrfan Can Kahveci’yi kadroya çağırdığım için bana hakarete varan eleştiriler oldu” dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, Letonya galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. İrfan Can Kahveci’yi kadroya çağırdığı için tepki aldığını söyleyen Kuntz, “İrfan Can Kahveci’yi kadroya çağırdığım için bana hakarete varan eleştiriler oldu. Ama bu bir milli oyuncu. Bu milli oyuncunun eksiksiz desteklenmesi gerekiyor” dedi.

“GALİBİYETİ HAK ETTİK”

“Letonya’nın nasıl bir oyun oynayacağını biliyorduk” diyen Alman teknik adam, “Uzun toplarla oynadılar, üzerinde çok çalıştık. Buna rağmen pozisyon bulabiliyorlar, bu da işin zor tarafı. Sonuna kadar savaşıp maçı asla bırakmadık ve galibiyeti hak ettik” ifadelerin kullandı.

“TARAFTARIMIZ BU TAKIMLA GURUR DUYMALI”

Türk insanının milli takımla gurur duyması gerektiğini belirten Kuntz, “Bazı oyuncularımız 2 haftadır dinleniyor, bazıları daha pazar günü maça çıktı. Kadroda 50 maç üstü oynayan oyuncular var. O yüzden takım içi dengeyi bulmak biraz zordu bu maç için. Birçok ülke taraftarı Türkiye gibi son dakikaya kadar mücadele eden, yırtınan bir milli takım görmek istiyordur. Taraftarımız bu takımla gurur duymalı” diye konuştu.

Milli Takım’da Stefan Kuntz’dan ayrılık iddialarına yanıt