Stadyumlara taraftar alınacak mı? Erdoğan’dan flaş açıklama

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2021 Perşembe 6:12 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2021 Perşembe 6:55 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan , 2020-2021 sezonunda Süper Lig’i şampiyon tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş yönetici, teknik heyet ve futbolcularıyla görüştü. Toplantı sonrasında yaptığı açıklamada ise ,”İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş’ı kabul etti. Erdoğan’ın kabulünde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın da yer aldı.

Erdoğan futbolda yeni sezona ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında, “İnşallah önümüzdeki sezonu tüm futbolseverlerin stadyumları yeniden coşkuyla doldurduğu bir iklimde düzenlemek istiyoruz” dedi.

Erdoğan, 2020-2021 sezonunda Süper Lig’i şampiyon tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcularını kabul etti. Saray’daki kabul, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Kabulde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Erdoğan’a imzalı Beşiktaş forması takdim etti.