Squid Game dizisinden uyarlanan reality show beğenilmedi

Yayın tarihi: 30 Ekim 2023 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 9:15 pm

Squid Game geçtiğimiz yıllarda en sevilen diziler arasında kendine yer edinmeyi başardı. Bu başarıyı devam ettirmek isteyen Netflix, diziden uyarlanan reality show’u sundu ancak hayranlar  memnun değil.

Yayın akışı devi, son derece popüler Squid Game dizisine dayanan yeni bir realite TV yarışması şovunun fragmanının yayınlanmasının ardından “cahil” ve “sağır” olmakla eleştirildi. Squid Game: The Challenge adlı show bir senaryo ile gelmiyor ve gerçek hayattaki insanların popüler Güney Kore dramasında karşılaştıkları zorluklarla aynı zorluklarla yüzleşmelerini konu alıyor.

 

Squid Game

Başlangıçta Squid Game hayranları, çok izlenen kurgusal şovu içeren yeni bir yapımı gördüklerinde heyecanlandılar, ancak bunun realite TV dizisi için olduğunu öğrendiklerinde kısa sürede hayal kırıklığına uğradılar.

Tıpkı dizideki gibi her yarışmada, yüzlerini kaplayan şekillerle pembe tulumlar giyen gardiyanlar tarafından yer alıyor.  Dizi boyunca, Red Light, Green Light gibi şovda yer alan aynı oyunlarda yüzleşen yarışmacılar para için mücadele ediyor. Sona ulaşan kişi 4,56 milyon dolarlık ödülün sahibi oluyor. Ancak izleyiciler, Netflix’in bu diziyi yayınlamadan önce Squid Game’in ikinci sezonu için verdiği sözü henüz yerine getirmemiş olması nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Dizinin dünya genelinde bir çok hayranı var ve hayranlar ikinci sezonu beklerken oyalansınlar diye bir reality show yapılmış gibi görünüyor.

Realme 11 Pro+ inceleme: Türkiye’de üretilen belki de en iddialı telefon!