Spor yorumcusu Azinyan dev derbi öncesi konuştu: Gollü bir maç olacak

Yayın tarihi: 19 Mart 2021 Cuma 3:56 pm - Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 3:57 pm

Zeynel Lüle’nin sunduğu Gerçeğin İzinde programına Spor Yorumcusu Onnik Azinyan konuk oldu. Azinyan haftasonu oynanacak olan dev derbi ve Ali Koç’un açıklamalarına ilişkin konuştu. Azinyan, maçtan gollü bir beraberlik beklediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 31. Hafta müsabakalarında lider Beşiktaş yakın rakibi Fenerbahçe’yi konuk edicek. Beşiktaş’ın kendi sahasında oynayacağı maçla ilgili TELE1’e açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Onnik Azinyan maçtan gollü bir beraberlik beklediğini söyledi.

“GOLLÜ BİR MAÇ OLACAK”

Onnik Azinyan, Halil Umut Meler’in düdük çalacağı maç hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Elit hakem kategorisine Cüneyt Çakır’dan sonra gelen bir hakem. Beşiktaş’ın özgüveni tam ve rakibini her zaman ciddiye alıyor. Fenerbahçe’de hocanın işi çok zor. Yepyeni insanlar, kamuoyu baskısı ve yönetim baskısı var. Hocanın yanına asistanlık yapacak biri gelir diye düşünüyorum. Skor tahmini yapacak olursak gollü bir maç geçecektir ama benim tarafımda gollü bir beraberlik bekliyorum.”

“BAŞKANIN ELİNDE VERİLER OLMASA…”

Ali Koç’un açıklamalarına da değinen Azinyan, “Sayın başkanın elinde veriler olmasa bir televizyon kanalına çıkıp tüm milletin önünde söylemez” dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç şunları söylemişti:

“Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar. FETÖ, hala Türk futbolunun içindedir. Devlete çağrımdır bu örgütü Türk futbolu’ndan temizleyin.”