Soylu: Erdoğan’ın emrindeyiz

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 2:57 pm - Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 2:57 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Recep Tayyip Erdoğan’ın destek açıklamasının ardından ” Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız…” paylaşımını yaptı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. “Kimin suç örgütleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor” diyen Erdoğan, “Türkiye’ye her alanda ağır maliyetleri olan 1990’lı yılların istikrarsızlık dönemi 3 Kasım 2002 seçimleriyle sona ermiştir. Halkımız Ak Parti’yi iktidara getirerek yeni bir dönem açmıştır” dedi. Erdoğan, organize suç lideri Sedat Peker’in videoları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik suçlamalarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu:

“Terör örgütleriyle mücadelede olduğu gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Hedefin büyük ve güçlü Türkiye inşası olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve kullananların siluetlerine bakmak yeterlidir. Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedef alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Şimdiye kadar şahsımız ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden yapılan herhangi bir saldırıya nasıl Evelallah demediysek bundan sonra da demeyeceğiz. Bay Kemal, Bayan Meral, size buradan ekmek çıkmaz, Suç örgütü mensuplarını nereye kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz, yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız. Yalanlarına ve iftiralarına karşı gereken cevaplar zaten verilmiştir. Bununla kalınmamış, başsavcılıklar da gerekli tahkikatlarına başlamıştır. Tüm yalanlar, iftiralar ortaya dökülecektir. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Erdoğan’ın açıklamasının ardından Soylu sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Akşener’den Erdoğan’a yanıt: Tam olarak da bu nedenle…