Sosyal medyanın diline düştü! İki kadına aynı yüzüğü aldı ‘Kampanya vardı’ diye kendini savundu

Yayın tarihi: 25 Ocak 2024 Perşembe 1:42 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2024 Perşembe 1:42 pm

Sihirbazlık yaptığı söylenen Özgür isimli yurttaş eşi ve iş ortağım dediği kadına aynı yüzüğü aldı. Sihirbaz Özgür eşini aldattığı iddialarını reddederek, “Bir alana bir bedava vardı” yanıtını verdi.

Star TV’de yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına eşini aldattığı söylenen Sihirbaz Özgür’ün söyledikleri damga vurdu. Eşiyle barışmak istediğini dile getiren sihirbaz Özgür’ün ortağı, asistanı ve başka kadınlarla konuşmaları yayında ekrana yansıtıldı.

Kendini savunmak için peş peşe savunmalar yapan sihirbaz Özgür’ün mesajlaştığı ‘Alev’ için, “Ben ona şapkadan tavşan çıkarmayı öğretmiştim. O da bana alev öğretecekti” demesi hem tepki çekti hem de güldürdü.

Kendisini aldatan eşini sevgilisiyle minibüste yakaladı

“BİR ALANA BİR BEDAVAYDI”

Sihirbaz Özgür’ün bu defa da ‘ortağım’ dediği Candan Hanım’a aldığı hediye herkesi şoke etti. Canlı yayında eşi ve ortağına aynı yüzüğü aldığı ortaya çıkan Özgür’ün savunması yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Candan, Özgür’ün kendisine aldığı yüzüğü ortaya çıkardı. Zahide Yetiş ise, ‘Bu nedir Özgür. Aynı yüzük mü bu? diye sordu. Sihirbaz Özgür ise bir saniye açıklamasını yapayım diyerek ‘Kampanya vardı. Bir alana bir bedavaydı. Bende iş ortağım diye aldım’ dedi.

Özgür Bey’in bu açıklamasının ardından Zahide Yetiş ise ‘Allah seni kahretmesin’ diyerek tepki gösterdi.

 

Kaynak: TELE1