Sosyal medyadan yardım istemişti! Erkek arkadaşı gözaltına alındı

Yayın tarihi: 30 Aralık 2023 Cumartesi 10:28 am - Güncelleme: 30 Aralık 2023 Cumartesi 10:30 am

İstanbul’da yaşayan Hilal Yılmaz, eski erkek arkadaşının ölüm tehditleri gönderdiğini söyleyerek sosyal medya hesabında yardım istemişti. Eski erkek arkadaşı Uğur Çırak gözaltına alındı.

İstanbul’da yaşayan Hilal Yılmaz, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak eski erkek arkadaşı Uğur Çırak tarafından ölümle tehdit edildiğini, Çırak’ın daha önce de odasının camına tırmandığını, aracının camını kırdığını söyledi.

Videoda Çırak’tan defalarca kez şikayetçi olduğunu ancak Çırak’ın uzaklaştırma kararına rağmen kendisini tehdit etmeye devam ettiğini belirten Yılmaz, yetkililerden yardım istedi. Yılmaz’ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Yılmaz’ın videosundan sonra Beykoz ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Çırak, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliyle ilgili yapılan sorgulamada Çırak ve Yılmaz arasında daha önce de ‘hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliğinin ihlali’ suçlarından 3 farklı dosya olduğu, Çırak’ın hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu belirlendi.

Çırak hakkında, ‘hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliğinin ihlali’ suçlarından adli işlem başlatılırken şüpheliye elektronik kelepçe takıldı. (DHA)

Suudi Arabistan’da kadın-erkek birlikte eğlenenlere ölüm tehditleri savruldu

 

Kaynak: DHA