Sosyal medyadan bağış toplamak için çocuklarına çamaşır suyu içirdi!

Yayın tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 12:58 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 12:59 pm

Sosyal medyada kullanıcılardan bağış almak isteyen bir anne, çocuklarının yemeğine çamaşır suyu katarak hastanelik etti.

Tayland’da Nattiwan Raakunjet isimli kadının, sosyal medyadan para yardımı toplamak için çocuklarının yemeklerine çamaşır suyu koyduğu ortaya çıktı. Yerel medya tarafından “çamaşır suyu anne” olarak lakap takılan kadın olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. Kadının suçlu olduğuna kanaat getiren hakim Raakunjet’e idam cezası verdi.

Olay hastanedeki doktorların fark etmesityle ortaya çıkarken, mide ağrısı çeken ve kan kusan çocuğun annesi dört yaşındaki çocuğun sadece deniz ürünlerine alerjisi olduğunu söylemesiyle şüphe çekti. Çocuğun hastalığının alerjik bir tepkime olmadığını aksine bir enfeksiyon sebebiyle oluştuğunu açıklayan doktorlar olayla ilgili soruşturma başlattı.

DAHA ÖNCE DE BİR ÇOCUĞU GIDA ZEHİRLENMESİNDEN ÖLMÜŞ

Yapılan incelemelerde kadının 2019 yılında bir kız çocuğunun daha gıda zehirlenmesinden yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Soruşturma derinleştirilirken sorgulanan kadın iddiaları reddetti.

Thammasat Üniversite Hastanesi’nde görevli uzmanlar yapılan otopsi sonucunda küçük kız çocuğunun da iç organlarında kanama meydana geldiğini ortaya çıkardı.

Annenin çocukların hasta halde fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan “yardım kampanyası” başlattığı ve bu sayede para kazandığı da öğrenildi. Küçük kızın 2019’da öldüğü ve sonraki olayın da 2020’de meydana geldiği belirtildi.

Mardin’de erkek vahşeti! Çocuklarının gözü önünde defalarca bıçaklayıp boğazını kesti