Sosyal medyadaki görüntülerin ardından Kızıltepe Belediye Başkanı partisinden istifa etti

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2024 Perşembe 3:01 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2024 Perşembe 3:01 pm

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından DEM Parti’den istifa etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM Parti) Kızıltepe Belediye Başkanı seçilen Zeyni İpek’e ait olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyaya düştü. Görüntülerin ardından DEM Parti disiplin soruşturması başlattı. İpek uzun süre sonra sessizliğini bozdu.

Görevine bağımsız olarak devam edeceğini söyleyen İpek, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kızıltepe halkı; bildiğiniz üzere benim üzerimden oluşturulan kirli bir komplo ile kamuoyunu meşgul eden art niyetli bir durum yaşandı. Benim üzerimden partimi de hedef alan bu kumpasın partime zarar vermemesi adına üyesi olduğum Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Belediye başkanlığı seçim sürecinde Zeyni İpek olarak Kızıltepe halkına, hak ettiği iyi bir kent ve iyi bir sosyal yaşam adına verdiğim sözlerin sorumluluğunu da yerine getirmem icap ettiği için bağımsız bir belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğimi açıklıyorum. Şehrimizin daha öncelikli ve daha hayati sorunlarına birlikte çözüm arayacağımız bu süreçte hepinizin sunacağı destekle güzel bir Kızıltepe yaratacağımızı umut ediyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ediyorum.”

Araya girenler zor ayırdı! Mardin’de kadınların saç saça kavgası

Kaynak: TELE1