Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarparak öldürdüğü kuryenin eşi: Polis bize ‘intihar etti’ dedi

Yayın tarihi: 10 Aralık 2023 Pazar 12:10 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2023 Pazar 1:18 pm

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud’un çarparak öldürdüğü kurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, “Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi” dedi.

İstanbul’un Fatih ilçesinde 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde meydana gelen kazada Yunus Emre Göçer’in kullandığı motosiklete, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Göçer ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mohamud’un Türkiye’den 2 Aralık Cumartesi günü kaçtığı ortaya çıktı. “Eşimin ölümüne neden olan, kaçmasına göz yuman herkesten şikâyetçiyim” diyen Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, “O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi. Yetkililer gereğinin yapılacağını söylüyor ancak ben bu söylenenlere ikna olamıyorum” ifadelerini kullandı.

“EŞİMİN İNTİHAR ETTİĞİNİ SÖYLEYİP OLAYI KAPATACAKLARDI”

Kazanın ardından yetkililer tarafından motokurye Göçer’in acemi olup olmadığının sorgulandığını söyleyen Öznur Göçer şöyle devam etti:

“Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı.”

“8 YAŞINDA OTİZM HASTASI BİR ÇOCUĞUM VAR”

Cumhuriyet’ten Cengiz Karagöz’ün haberine göre; Öznur Göçer, “15 yaşında lise öğrencisi kızım var. 8 yaşında da otizm hastası bir çocuğum var. Çocuğum hasta olduğu için sosyal yaşantısında dışlanıyordu. Onun rehabilite olabilmesi için eşimle birlikte dişimizi tırnağımıza takıp çabalıyorduk. Şimdi yalnız başımıza kaldık” diye konuştu.

Başsavcılıktan kuryenin ölümüne sebep olan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu ile ilgili açıklama!

Kaynak: TELE1