Sokak ortasında eski sevgilisinin nişanlısını öldürüp hayatına son verdi

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2023 Pazar 10:39 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2023 Pazar 10:39 pm

Polonya’da Mikolaj Bachosz isimli kişi, sokakta karşılaştığı eski sevgilisinin yanındaki nişanlısını öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi

Polonya’da turistik bölgesi Poznan’daki şehir merkezi otelinin dışında gerçekleşen olayda Mikolaj Bachosz isimli bir şahıs, kıskandığı eski kız arkadaşı Julia Harmaciska ve nişanlısı Kordian Domagaa’nın karşısına dikildi. Sözlü tartışma sonrası silahını çıkaran Bachosz, silahını çıkarak Domagaa’yı öldürdü. O sırada ne yapacağını şaşıran 20 yaşındaki genç kız ise acı içinde çığlıklar attı.

ROMANTİK BİR HAFTA SONU GEÇİRMEK İSTEMİŞLER

Polis sözcüsü Andrzej Borowiak’a göre, iki erkek, 30 ve 31 yaşlarında, Pazar gecesi meydana gelen olayda hayatını kaybetti. Domagaa’nın bir blog yazarı ve sanatçı olmasının yanı sıra yerel bir konsey üyesi olarak da görev yaptığı bildirildi. Saldırganın vurduğu sırada romantik bir hafta sonu için Harmaciska ile birlikte olduğu söyleniyor.

“TANIŞTIĞIM EN NEŞELİ VE SEVİNÇLİ KİŞİYDİ”

Domagaa’nın şok olan arkadaşı Kamil Grzebyta, “Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bir genç çocuk dün açık bir günde nişanlısının önünde vurularak öldürüldü. Muhtemelen tanıştığım en neşeli ve sevinçli kişiydi. Her zaman dostça ve gülümseyen bir blog yazarı ve sanatçıydı. Katilinin aynı zamanda bir arkadaşım olduğu gerçeği de eşit derecede şok ediciydi” dedi.