Sneijder Türkiye için yardım kampanyası başlattı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2023 Cumartesi 10:46 am - Güncelleme: 18 Şubat 2023 Cumartesi 11:04 am

Galatasaray’ın eski oyuncusu Wesley Sneijder, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından depremzedelere destek olmak için uluslararası bir yardım kampanyası başlatacağını açıkladı.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Sneijder, “Hollanda’da başlattığımız projeyi uluslararası yardım kampanyasına çevireceğim. Beni nasıl karşıladıklarını ve nasıl yolcu ettiklerini unutamam. Türk insanının misafirperverliği çok ayrı.” dedi.

“ELDE ETTİĞİMİZ TÜM GELİRLER DE DEPREMZEDELERE AKTARILACAK”

Sneijder, Hollanda Ligi’nde geçen hafta oynanan maçlarda takım kaptanlarının Türkiye ve Suriye pazubantları ile sahaya çıktığı belirterek şunları kaydetti:

“Hollanda Ligi’nde yer alan 18 takım kaptanlarına geçtiğimiz hafta sonu oynanan lig maçlarında takmaları için pazubantları gönderdim. Kaptanlar bu pazubantları takarak maçlara çıktılar. Maç sonlarında da açık artırma usulüyle satışa sunulmak üzere hem pazubantları hem de formalar imzalanarak bize geri gönderildi. Biz de bunları depremzedelere maddi destek sağlamak için satışını yapacağız. Elde ettiğimiz tüm gelirler de depremzedelere aktarılacak.”

“ULUSLARARASI YARDIM KAMPANYASINA ÇEVİRECEĞİM”

Bu projeyi uluslararası bir desteğe çevirmek istediğini belirten Galatasaray’ın eski yıldızı, “Hafta sonu İtalya’ya giderek kulüpler ve futbolcu arkadaşlarımla görüşeceğim. Kendilerinden depremzedelere yardım için imzalı formalarını isteyeceğim. Hollanda’da başlattığımız projeyi uluslararası yardım kampanyasına çevireceğim” dedi.

Depremzedelere yardım ederken dolandırıcılara dikkat!