Sivas’ta kahreden olay: 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 5:31 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 5:31 pm

Sivas’ta, serinlemek için girdikleri Kızılırmak Nehri’nde kaybolan 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Suda kaybolduğu sanılan ve çocukları kurtarmak için peşlerinden nehre girdiği değerlendirilen kişinin ise korkarak olay yerinden kaçtığı ve polis ekiplerine sığındığı öğrenildi.

Merkeze bağlı Kızılkavraz köyünden 12-14 yaş grubundaki 3 çocuk ile 1 yetişkin öğle saatlerinde serinlemek amacı ile köy yakınlarından geçen Kızılırmak Nehri’ne gitti. Burada suya girdikleri sanılan çocuklar ve yetişkin bir daha çıkamadı. İhbar üzerine bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Suya girenlerin kıyafetleri ırmak kenarında bulundu. Nehirde arama çalışması başlatılırken, olayı haber alıp gelen ailelerin endişeli bekleyişi sürüyor.

2 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Serinlemek için girdikleri Kızılırmak Nehri’nde kaybolan 3’ü çocuk 4 kişi için AFAD ekipleri, suda arama çalışması başlattı. Polis ve jandarmanın kıyıda arama yaparak destek verdiği AFAD ekipleri, 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların cansız bedeni su kenarına çıkarıldığında, aileler gözyaşları döktü. 1 çocuk ile 1 yetişkini arama çalışmaları ise sürüyor.

3’ÜNCÜ ÇOCUĞUN DA CESEDİ BULUNDU

Sivas’ta, serinlemek için girdikleri Kızılırmak Nehri’nde kaybolan 3 çocuktan sonuncusunun da cansız bedenine ulaşıldı. AFAD ekiplerinin çalışmasıyla suyun içinden çıkarılan çocuğun cesedi, ambulansa konularak, götürüldü. 3’üncü çocuğun da diğer çocukların cansız bedenlerine ulaşılan bölgede bulunduğu belirtildi.

KAYIP SANILAN KİŞİ, POLİSE GİTMİŞ

Suda kaybolduğu sanılan ve çocukları kurtarmak için peşlerinden nehre girdiği değerlendirilen kişinin ise korkarak olay yerinden kaçtığı ve polis ekiplerine sığındığı öğrenildi. 3 çocuğun cansız bedenine ulaşılmasıyla bölgede arama çalışmaları tamamlandı.