Şimdiye Kadar Sunulan En Akıllı Deneyimlerle Geliyor

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 10:00 am - Güncelleme: 21 Ocak 2024 Pazar 3:17 pm

Yapay zeka günlük yaşamın giderek daha önemli bir parçası haline geldikçe, performans gücünün de talepleri karşılamak üzere kusursuzlaşması gerekiyor.

Oyun oynamak, yüklü video kaydı ve düzenleme işlemleri yapmak, seyahat planlarken beş uygulama arasında geçişler yapmak gibi, hangi görev olursa olsun, Galaxy S24 serisindeki yonga seti, ekran ve daha fazlasında yapılan geliştirmeler, mükemmel deneyimler sunuyor.

Galaxy S24 Ultra modelleri, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platform for Galaxy ile donatıldı. Galaxy kullanıcılarına özel optimize edilen bu yonga seti, inanılmaz derecede verimli yapay zeka işleme yetenekleri sunmak için olağanüstü NPU iyileştirmesine sahip. Her üç Galaxy S24 modelindeki ekranlarda bulunan 1-120 Hz arası uyarlanabilir yenileme hızları, performans verimliliğini artırıyor.

Galaxy gaming, şimdi donanım ve yazılım iyileştirmeleri sayesinde daha da güçlendi. Galaxy S24 Ultra, 1,9 kat daha geliştirilmiş  vapor chamber  teknolojisi sayesinde optimum bir ısı kontrol sistemine sahip. Bu özellik, cihaz yüzey sıcaklığını iyileştirirken aynı zamanda performans gücünü sürekli olarak en üst düzeye çıkarıyor.

Galaxy S24

Işın izleme özelliği ise üstün gölge ve yansıma efektiyle gerçeğe yakın görseller sunuyor. Ayrıca, sektör lideri oyun şirketleriyle gerçekleştirilen iş birlikleri sayesinde Galaxy S24 serisi, kullanıcıların daha iyi optimize edilmiş popüler mobil oyunların keyfini çıkarmasına imkan tanıyor.

Şimdiye kadarki en parlak Galaxy ekranındaki görseller artık daha canlı ve büyüleyici. Galaxy S24, 2.600nit tepe parlaklığına ulaşıyor ve Vision Booster özelliğiyle beraber güneş altında daha parlak görünüyor.

Corning Gorilla Armor ile optik olarak geliştirilen Galaxy S24 Ultra’nın ekranı, günlük kullanıma bağlı çiziklerin neden olduğu hasarlara karşı üstün bir dayanıklılık gösteriyor. Bu özellik, farklı aydınlatma koşullarındaki yansımaları %75’e kadar önemli ölçüde azaltarak pürüzsüz ve rahat bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor.

İlginizi çekebilir: CES 2024: Samsung Kapalı Kapılar Ardında Galaxy S24’ü Tanıttı

Galaxy S24 serisinde hayata geçirilen daha ince ve eşit çerçeveli tasarım geliştirmeleri, tüm görüntüleme deneyimini iyileştiriyor. Bu geliştirmeler, Galaxy S24+ modelindeki 6,7 inç ve Galaxy S24 modelindeki 6,2 inç ekranların, neredeyse telefonların kasa ölçüleriyle aynı büyüklükte olmasını sağlıyor.

Galaxy S24 Ultra ise yalnızca görüntüleme için değil aynı zamanda üretkenlik için de optimize edilen 6,8 inç boyutunda daha düz bir ekrana sahip. Galaxy S24+ ekranı da şimdi, Galaxy S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğü destekliyor. Bakalım vivo, oppo, huawei ve xiomi gibi rakiplerin buna karşı nasıl cevap verecekler.

Apple Vision Pro Uluslararası Pazarda Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Kaynak: TELE1