Silahlarla geldiler Neymar’ın kızını kaçırmaya çalıştılar!

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 1:46 am - Güncelleme: 9 Kasım 2023 Perşembe 1:46 am

Sakatlığı sebebiyle bir yıla yakın yeşil sahalardan uzak kalacak Neymar‘ın evine hırsızlar girdiği ve kızı Mavie’yi kaçırma girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Al Hilal forması giyen dünyaca ünlü yıldız Neymar sakatlığın ardından ikinci şoku yaşadı. Neymar’ın yeni doğan kızı Mavie ve sevgilisi Bruna Biancardi’ye silahlı saldırganlar tarafından kaçırılma girişiminde bulunuldu.

Silahlı 3 saldırgan, Neymar’ın kız arkadaşının Sao Paulo’daki evine girdi. Neymar’ın kızını ve kız arkadaşını soran saldırganlar Biancardi’nin anne ile babasının elini bağladı. Ancak komşuların olayı farketmesi ve güvenliği aramasıyla hırsızlar kaçtı.

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada “Son gelişmelere göre, 3 silahlı adamın eve girdiği ve 50 – 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir.” denildi.

Biancardi daha sonra Instagram’da bir paylaşımda bulunarak, “Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması.” dedi.

Neymar da bir mesaj yayınlayarak, “Tanrıya şükür herkes iyi” ifadelerini kullandı.

Neymar’dan futbolseverleri üzen haber! Aylarca futbol oynayamayacak