Silah çektiği için evi basılan Gökhan Göz polislere silahı vermemek için direndi

Yayın tarihi: 7 Şubat 2022 Pazartesi 4:08 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2022 Pazartesi 5:50 pm

İstanbul Şile’de silah çektiği için evi basılan Gökhan Göz isimli bir şahsın polislere davranışı tepki çekti. Göz’ün tavırları karşısında polislerin izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz’ün evine polis baskın düzenledi. Gökhan Göz’ün polislere zor anlar yaşatması ve yaptıkları tepki çekti.

Silah çektiği sebebiyle evine baskın düzenlenen ünlü iş insanı polislere zor anlar yaşattı. Polislere “Ne istiyorsunuz? Silah çekmişim. Silah çekmişim öyle mi? Ben Gökhan Göz’ün silahımı kontrol etmeye gelmişler…” dedi. Göz polisin silahını istemesi üzerine silahı verirken düşürerek tepki çekti. Gökhan Göz’ün elindeki silahla hareketleri tepki çekti. Gökhan Göz daha önce de Fatoş Yelliler’e kızıp eşyalarını sokakta yakmış ve havaya ateş açmıştı. Polis ekiplerinin ise Gökhan Göz’ün tavırlarına karşı sakince olayı izlemesi Boğaziçi protestolarına katıldıkları için evlerinin kapıları koç başı ile kırılarak basılan öğrencileri akıllara getirerek “Gökhan Göz’e ayrı Boğaziçililere ayrı tavır” eleştirilerini gündeme getirdi.

TEPKİ GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen de yaşanan olaya sosyal medyadan şu sözlerle tepki gösterdi:

“Boğaziçi’li öğrencilerin evinin kapısını kırıp gözaltına alan, haklarını arayan kadınları yerlerde sürükleyenler Şile’de, silah çekme ihbarı sonrası Gökhan Göz isimli bir kişiye böyle davrandı.”

GÖKHAN GÖZ KİMDİR?

Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra’lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu’yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Türkiye’nin Gülşah Saraçoğlu’nun sevgilisi olarak tanıdığı Gökhan Göz, Gülşah Saraçoğlu’nun evini dağıttığını gösteren videoyu paylaşması ile Haber olmuştu. Olaylı bir şekilde ayrılan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ve Gökhan Göz günlerce konuşulmuştu. Arabesk’in önemli seslerinden Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur ile görüntülenmiş, çift kameralara mutluluk pozları vermişti.

TELE 1 yazdı, polis görevden alındı

TELE 1 yazdı, polis görevden alındı

İstanbul’da polis şiddetine karşı protestoya polisten sert müdahale