‘Sıla ve Hazer Amani evleniyor!’ iddiası

Yayın tarihi: 30 Ekim 2019 Çarşamba 5:26 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2019 Çarşamba 6:08 pm

Gel Konuşalım programında bomba iddia ortaya atıldı. İddiaya göre pazar günü Sıla ve Hazer Amani evleniyor.

Ahmet Kural’la ilişkisi olaylı bir şekilde biten ve mahkemelik olan şarkıcı Sıla, Hazer Amani ile evlilik kararı aldı. Ünlü çift, 3 Kasım Pazar günü İstanbul’da bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle evlenecekler.

Acele evliliğin sebebinin, ‘hamilelik olabileceği’ iddia edildi. Programın sunucularından Eylem İpek Şafak menajerin ise bu iddiayı yalanladığını söyledi.

Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek aylarca magazin gündemine oturan Sıla, geçtiğimiz ocak ayında Masterchef’in ünlü şefi Hazer Amani ile bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı. Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla, Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf etmişti.

MasterChef Türkiye Jüri Üyesi Hazer Amani Kimdir?

Hazer Amani şuan 41 yaşındadır ve aslen İran asıllıdır. İlk olarak Vedat Milor ile olan program yapmış ve tanınmıştır. Knorr reklamlarında pilav tarifi vermiştir.  Hazer Amani Bein Grup televizyonunda Şefin Dünyası isimli programı sunmuştur. uzun yıllar yeni açılan Chilai restoranında master şef olarak çalışmıştır  daha sonra Hazer Amani İstanbul’da bir ilk: Sokak lezzetleri restoranı açmıştır. uzun yıllar yeni açılan Chilai restoranında master şef olarak çalışmıştır.

ODTÜ’de sosyoloji mezunudur. Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi almıştır. ünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği konusunda master yapmıtır. 2011 yılının “En Yaratıcı Şef ödülünü almıştır.

Hazer Amani