Sığınmacı sürücünün küstahlığı! Kuryeyi öldürüyordu, yetmedi saldırdı

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 6:40 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 6:40 pm

Sarıyer’de motosikletli kuryenin kaza yapmasına sebep olan yabancı uyruklu kadınlar, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü yaralanırken, sürücü ve berberinde iki kadın kaçmalarına engel olan vatandaşlara saldırdı.

Olay, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde dün saat 14.00’te meydana geldi. DHA’nın haberine göre, motosikletliyle seyir halinde olan kurye Atakan Günay, hatalı dönüş yapan otomobile çarpmamak için manevra yaptığı esnada yere düştü. Kurye kazada metrelerce sürüklendi.

OLAY YERİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Bunun üzerine kazaya sebep olan 34 DKB 136 plakalı otomobilin sürücüsü yabancı uyruklu kadın ve beraberindekiler olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kazayı görüp olay yerine gelen vatandaşlar yolu kapatarak kadının kaçmasını engelledi. Vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

ARABADAN İNİP SALDIRDILAR

Kaçamayacağını anlayan sürücü ve beraberindeki iki kadın, otomobilden inerek kendisine engel olanlara saldırmaya başladı. Arapça ve Türkçe karışık şekilde bağırarak saldırmaya devam eden kadınları, olay yerine gelen polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 3 kadın, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

“KAÇMASINA İZİN VERMEDİK”

Motosikletli kurye Atakan Günay, “Motosikletimle giderken karşı istikametten gelen araç, yasak yerden U dönüşü yaparak kazaya sebebiyet verdi. Yaralandım, o anda etraftaki insanlar beni kaldırdılar. Polisi ve ambulansı aradılar. Aracın sürücüsü kaçmak istedi, önünde durduk. Bana da saldırdı, başka arkadaşlara da saldırdı. Kaçmasına izin vermedik. Daha sonra polisler geldi, kendisini ekip aracına bindirdiler. Ben ambulansla olay yerinden gittim.” dedi.

Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti!